Zonnepanelen Flevoland

offerte zonnepanelen

Zonnepanelen Flevoland

 

De provincie Flevoland leent zich goed voor het plaatsen van zonnepanelen. Dit komt omdat het aantal zonuren zeer gunstig is. Zonuren zijn de uren waarop u maximaal profiteerd van uw zonnepanelen, maar ook op dagen dat het bewolkt is zullen uw zonnepanelen energie opwekken. Flevoland zelf probeert dan ook  inwoners en bedrijven te stimuleren om over te stappen op zonne-energie. Hierdoor kan zij namelijk haar duurzaamheidsdoelstelling behalen.  Zo wil de provincie oa.a in 2020 energieneutraal zijn. Naast dat zonnepanelen hieraan bedrijven leverd het de inwoners en bedrijven ook een kosten besparing op.  De zonnepanelen systemen zijn namelijk binnen zeven tot acht jaar terug te verdienen. Dit terwijl de levensduur van een zonnepanelen systeem zo'n 25 jaar is. De zonnepanelen eigenaren kunnen dan ook tot wel 15 jaar genieten van 'gratis' stroom. 

 

Salderen zonnepanelen Flevoland.

Aangezien Flevoland aardig wat zonuren kent is het mogelijk dat er moment zijn waarop uw zonnepanelen systeem meer energie opwekt dan dat u verbruikt. Gedurende deze momenten wordt de overtollige energieopbrengst automatisch teruggeleverd aan uw netbeheerder Liander of Enexis. Hiervoor zult u een vergoeding ontvangen. Dit proces wordt ook wel salderen genoemd. 

 

BTW-teruggave zonnepanelen Flevoland.

 

Het Europese hof van justitie heeft uitgesproken dat het vanaf 20 juni 2013 mogelijk is om de btw die betaald is bij de aanschaf en montage van zonnepanelen terug te vragen bij de belastingdienst. Een van de voorwaarden hiervoor is, is dat u een BTW-ondernemer bent. Indien u ervoor kiest om zich aan te melden als BTW-ondernemer hebben wij hieronder een kort stappenplan gemaakt  dat u kunt volgen.

Te nemen stappen voor BTW terug gave:

1.    Meldt u aan als ondernemer bij de Belastingdienst.
2.    De Belastingdienst registreert u als ondernemer, u ontvangt hiervan bevestiging.
3.    U moet per kwartaal aangifte doen, u ontvangt hiervoor een aangiftebiljet van de Belastingdienst.
4.    U vult de BTW aangifte in en verstuurt deze naar de Belastingdienst.
5.    U ontvangt de BTW terug.
6.    Het tweede jaar vraagt u ontheffing van uw administratieve verplichtingen.

Benieuwd aan welke andere voorwaarden u dient te voldoen om in aanmerking te komen voor de BTW-teruggave regeling?  BTW-teruggave zonnepanelen.

 

Energiebesparingslening zonnepanelen Flevoland.

Het Nationaal Energiebespaarfonds stimuleert particuliere woningeigenaren om energiezuinige maatregelen te treffen. Dit fonds is ook  beschikbaar voor eigenaren-bewoners en VvE’s in de provincie Flevoland. Het fonds is een gevolg van het Woonakkoord in 2013. De aanschaf van een zonnepanelen systeem kan hierdoor (deels) worden gefinancieerd. Door de gunstige voorwaarden en rente tarief is dit een uitstekende manier om uw zonnepanelen systeem te financieren.

 

 

zonnepanelen_en_omvormer     Compleet systeem zonnepanelen    Losse_zonnepanelen    Geschikt dak zonnepanelen

 

doe-het-zelf-zonnepanelen     Offerte zonnepanelen     Informatie zonnepanelen     Dak geschikt zonnepanelen

 

Offerte op maat voor zonnepanelen in Flevoland

Wanneer u behoefte heeft aan een x-aantal zonnepanelen en eventuele toebehoren, kunt u bij ons een offerte aanvragen. De levering van de producten geschied op het door de koper aangegeven adres. Duurzame Zonnepanelen streeft erna om alle ontvangen offertes binnen 24 uur te beantwoorden.
 

Zonnepanelen Flevoland

 

 

Losse zonnepanelen in Flevoland

Bij Duurzame Zonnepanelen is het ook mogelijk om zonnepanelen in de regio Flevoland te bestellen. De losse zonnepanelen kunnen zowel aan particulieren als aan bedrijven worden geleverd. De  losse zonnepanelen zijn uitermate geschikt om zelf te installeren door de doe het zelver of de handige klusjesman in Flevoland. U kunt de losse zonnepanelen bestellen zonder omvormer. Voor de losse zonnepanelen die wij leveren in Flevoland, zie: Zonnepanelen.

 

Zonnepanelen en omvormer in Flevoland

Voor het bestellen van zonnepanelen en omvormers in de regio Flevoland bent u bij Duurzame Zonnepanelen op de juiste plek. De geleverde zonnepanelen en omvormer zullen goed op elkaar aan sluiten om zo een compleet systeem te vormen. Duurzame Zonnepanelen levert de zonnepanelen en omvormers zonder installatiematerialen. Een profesionele installateur in de regio Flevoland is in staat om de zonnepanelen en omvormer voor u te installeren, mist de bijbehorende installatie materialen worden geleverd door de installateur of door uzelf aangekocht zijn. Voor alle zonnepanelen en omvormers, zie:  Zonnepanelen en omvormer.

 

Compleet systeem zonnepanelen in Flevoland

Wij leveren ook complete zonnepanelen systemen in Flevoland. Een Compleet systeem zonnepanelen zal worden geinstalleerd door een gecertificeerde zonepanelen installateur uit de regio Flevoland. De prijs voor een compleet zonnepanelen systemen is inclusief installatie en installatie materialen. Voor een compleet zonnepanelensystemen in Flevoland, zie:Compleet systeem

 

Zonnepanelen in gemeentes Flevoland

Duurzame Zonnepanelen is actief in alle gemeentes in Flevoland, zoals bijvoorbeeld: Almere en Lelystad. U bent bij ons aan het juiste adres voor zowel Losse zonnepanelenZonnepanelen en omvormer  als wel een Compleet systeem zonnepanelen in alle gemeentes in Flevoland. De gemeentes in Flevoland waar Duurzame Zonnepanelen producten levert is, zijn:

·         Almere

·         Dronten

·         Lelystad

·         Noordoostpolder

·         Urk

·         Zeewolde