Goodwe

offerte zonnepanelen

 

Goodwe is een jonge Chinese fabrikant, opgericht in 2010, van  omvormers. Hoewel zij pas vier jaar bestaat heeft Goodwe een sterke merknaam weten op te bouwen. Goodwe heeft een Hoofdkantoor in Suzhou Jaingsu, China. De fabrikant  test al haar producten zelf. Echter laat zij om de kwaliteit van haar producten te waarborgen haar omvormer ook controleren door o.a.  het Duitse Photon lab. Dit leverde Goodwe  eind 2012 een “Dubbel A” testresultaat. Een uitzonderlijk hoog resultaat dat Goodwe ook plaatst in de top drie op de wereldranglijst. Momenteel levert Goodwe aan meer dan twintig landen haar producten af. De huidige productie capaciteit van Goodwe is 1000MW per jaar maar Goodwe zelf geeft aan dat dit komende jaren uitgebreid zal worden naar 3000MW per jaar.

 

 

Goodwe

 

De hoge kwaliteit van de Goodwe omvormer komt mede door dat Goodwe haar ontwikkelen en research laat doen in Duitsland en haar productie heeft gevestigd in China. In het totaal heeft Goodwe meer dan 100 werknemers die zich bezig houden met de R&D binnen Goodwe.

 

Een van de grote voordelen van een Goodwe omvormer is dat de  monitoring van het systeem in alle omvormer standaard is ingebouwd. Waar u bij andere merken omvormers een meerprijs betaald voor het bij leveren van een wifi-plugin hoeft dit niet bij de Goodwe omvormer.

 

Offert Goodwe omvormer

 

Goodwe omvormers hebben een  behuizing van magnesium/aluminium waardoor de warmtegeleiding  maximaal wordt geregeld.  Hierdoor heeft de Goodwe dan ook een uitstekende levensduur. Daarnaast zijn de Goodwe omvormers in drie kleuren behuizing te verkrijgen:  rood, blauw en wit.

 

Goodwe omvormers zijn zowel te verkrijgen voor een-fasige als 3-fasige aansluiting. De Driefasige omvormers van Goodwe beginnen vanaf 4kW. Op de een-fasige GoodWe omvormers vergeeft Goodwe 10 jaar productgarantie,  en op de drie-fasige omvormer  vijf jaar.


 

 

 

 

zonnepanelen_en_omvormer     Compleet systeem zonnepanelen    Losse_zonnepanelen    Geschikt dak zonnepanelen

 

doe-het-zelf-zonnepanelen     Offerte zonnepanelen     Informatie zonnepanelen     Dak geschikt zonnepanelen