Zonnepanelen Gelderland

offerte zonnepanelen

Zonnepanelen Gelderland

Indien gekeken wordt naar landoppervlakte dan is Gelderland de grootste provincie van Nederland. Zonnepanelen Gelderland is een verstandige investering. Aangezien de stroomkosten jaarlijke met zo'n vijf procent toenemen is het onafhankelijk worden van de energieleveranciers door middel van zonnepanelen in Gelderland een verstandige keuze. Hierdoor neemt u namelijk zelf de controleren over de kosten van stroom en na een aantal jaren gaat u zelf verdienen aan de zonnepanelen Gelderland!

Gelderland heeft gemiddeld zo'n 1550 zonuren per jaar. Tijdens deze uren profiteerd u optimaal van de zonnepanelen. Echter wil dit niet zeggen dat u zonnepanelen geen energie opwekken op bewolkte dagen. Ook dan zullen u zonnepanelen energie voor u opwekken. In Gelderland kan men een zonnepanelen systeem gemiddeld genomen binnen zeven tot acht jaar terugverdienen. En dit terwijl de levensduur van een zonnepanelen systeem ruim 25 jaar is. U kunt dan ook 15 jaar genieten van gratis stroom!

 

Salderen zonnepanelen Gelderland.

Wanneer het gelange tijd zeer zonnig weer is kan het voorkomen dat u zonnepanelen meer energie opwekken dan dat u op dat moment zelf verbruikt. Dit enerige overschot zal dan automatisch worden teruggeleverd aan uw netbeheerder Liander. Hiervoor zullen zij u een vergoeding betalen. Het terugleveren van energie voor een vergoeding wordt ook wel salderen genoemd. Het gunstige van salderen is dat wanneer de energieprijzen stijgen de vergoeding dit ook doet. Hierdoor kunt u dan ook maximaal profiteren van het terugleveren van energie. Wel wordt dit beperkt tot het maximaal aantal energie dat u zelf ook afneemt bij de netbeheerder. Indien u meer energie terugleverd dan dat u afneemt bij Liander dan zult u voor het overige deel van de teruggeleverde energie enkel de kale energieprijs ontvangen.

 

BTW-teruggave zonnepanelen Gelderland.

Het Europese hof van justitie heeft uitgesproken dat het vanaf 20 juni 2013 mogelijk is om de btw die betaald is bij de aanschaf en montage van zonnepanelen terug te vragen bij de belastingdienst.

 

Voorwaarden teruggaaf BTW op Zonnepanelen

 • U bent een particuliere afnemer, of Vereniging van Eigenaren (VvE);
 • U heeft de zonnepanelen gekocht;
 • U heeft de zonnepanelen op/bij uw woning geinstalleerd / laten installeren;
 • De installatie is opgeleverd en in gebruik genomen na 10 juni 2013;
 • U levert de opgewekte zonne-energie (deels) terug aan het elektriciteitsnet.

Voldoet u aan bovenstaande voorwaarden, dan kunt u in het principe aanspraak doen op btw teruggaven. Over het algemeen ontvangt u de BTW terug binnen enkele weken na het kwartaal waarin de zonnepanelen zijn geplaatst.

U moet er wel rekening meehouden dat u BTW moet afdragen  over de levering van  energie over het net.  Echter gaat de  Belastingdienst ervan uit  dat particuliere eigenaren van zonnepanelen onder de Kleine-ondernemersregeling vallen en alleen belasting hoeven te betalen over de terug geleverde stroom als het af te dragen btw-bedrag hoger is dan € 1.345,- . Indien dit bij u het geval is kunt u ervoor kiezen om de belastingdienst een verzoek te sturen tot ontheffing van uw administratieve verplichtingen. Dit houdt in dat u niet langer aangifte hoeft te doen.

 

Bent u verplicht om zich als BTW-ondernemer aan te melden?

U bent niet verplicht zich aan te melden als BTW-ondernemer. Dit komt mede omdat de overheid het eigenlijk liever niet heeft en de mogelijkheid in Europees verband zo snel mogelijk afschaffen. Echter indien u ervoor kiest om zich niet aan te melden als BTW-ondernemer loopt u ook alle financiele voordelen mis.

 

Duurzaamheidslening zonnepanelen Gelderland.

Wanneer u woonachtig bent in de provincie Gelderland dan kunt u mogelijk gebruik maken van een duurzaamheidslening om zo de zonnepanelen installatie (deels) te financieren.

De voorwaarde voor de duurzaamheidslening voor zonnepanelen:

 • U bent eigenaar én bewoner van het huis waarvoor u de Duurzaamheidslening aanvraagt.
 • De woning staat in één van de deelnemende gemeenten.
 • U voldoet aan de voorwaarden van uw gemeente.
 • De lening bedraagt minimaal € 2.500,- en maximaal € 15.000,-.
 • Met een looptijd van 10 jaar kunt u tot een bedrag van € 7.500,- lenen.
 • Met een looptijd van 15 jaar kunt u van € 7.500,- tot € 15.000,- lenen.
 • De lening is rentevast.
 • U krijgt minimaal 3% rentekorting.

Gemeentes in de provincie Gelderland waarin o.a.  de duurzaamheidslening beschikbaar is zijn: Aalten, Arnhem, Barneveld, Berkelland, Druten, Maasdriel, Nijmegen, Oude Ijsselstreek, Putten, Renkum en Wijchen.

 

zonnepanelen_en_omvormer     Compleet systeem zonnepanelen    Losse_zonnepanelen    Geschikt dak zonnepanelen

 

doe-het-zelf-zonnepanelen     Offerte zonnepanelen     Informatie zonnepanelen     Dak geschikt zonnepanelen

 

Offerte voor zonnepanelen in Gelderland

Wanneer u behoefte heeft aan zonnepanelen en eventuele toebehoren, kunt u uiteraard een offerte bij ons aanvragen. Indien u akkoord gaat met deze offerte worden de zonnepanelen bij het door u opgegeven adres bezorgt. Alle offerte aanvragen worden door duurzame zonnepanelen binnen 24 uur beantwoord.
 

Zonnepanelen Gelderland


Losse panelen in Gelderland

U bent bij ons aan het juiste adres om zonnepanelen in de regio Gelderland te bestellen. De losse zonnepanelen worden aan zowel particulieren als aan bedrijven geleverd. Losse zonnepanelen zijn uitermate geschikt om zelf te installeren. U kunt de losse zonnepanelen bestellen zonder omvormer. Voor de losse zonnepanelen die wij leveren in Gelderland, zie: Zonnepanelen.

 

Compleet systeem in Gelderland

Wij leveren zoals al eerder aangegeven ook een Compleet systeem zonnepanelen in de gehele regio in Gelderland. Een compleet systeem zal worden geïnstalleerd door een gecertificeerde zonnepaneleninstallateur uit de regio Gelderland. De prijs voor een compleet zonnepanelensysteem is inclusief installatie en installatiematerialen. Voor een compleet zonnepanelensysteem in Gelderland, zie: Compleet systeem.

 

Zonnepanelen en omvormer in Gelderland

Ook het bestellen van Zonnepanelen en omvormer in de regio Gelderland is bij Duurzame Zonnepanelen mogelijk. De geleverde zonnepanelen en omvormer sluiten goed op elkaar aan om zo een compleet pv-systeem te vormen. Dit systeem zal u voorzien van groene stroom. Wanneer u ook installatiematerialen en/ of de installatie door ons wilt laten verzorgen kunt u een Offerte op maat aanvragen.

 

Zonnepanelen in gemeentes Gelderland

Duurzame Zonnepanelen is actief in alle gemeentes in Gelderland. U bent bij ons aan het juiste adres voor Losse zonnepanelenZonnepanelen en omvormer en Compleet systeem in alle gemeentes in Gelderland. De gemeentes in Gelderland waar duurzame zonnepanelen producten levert is, zijn:

·         Aalten

·         Apeldoorn

·         Arnhem

·         Barneveld

·         Berkelland

·         Beuningen

·         Bronckhorst

·         Brummen

·         Buren

·         Culemborg

·         Doesburg

·         Doetinchem

·         Druten

·         Duiven

·         Ede

·         Elburg

·         Epe

·         Ermelo

·         Geldermalsen

·         Groesbeek

·         Harderwijk

·         Hattem

·         Heerde

·         Heumen

·         Lingewaal

·         Lingewaard

·         Lochem

·         Maasdriel

·         Millingen aan de Rijn

·         Montferland

·         Neder-Betuwe

·         Neerijnen

·         Nijkerk

·         Nijmegen

·         Nunspeet

·         Oldebroek

·         Oost Gelre

·         Oude Ijsselstreek

·         Overbetuwe

·         Putten

·         Renkum

·         Rheden

·         Rijnwaarden

·         Rozendaal

·         Scherpenzeel

·         Tiel

·         Ubbergen

·         Voorst

·         Wageningen

·         West Maas en Waal

·         Westervoort

·         Wijchen

·         Winterswijk

·         Zaltbommel

·         Zevenaar

·         Zutphen