Zonnepanelen Overijssel

offerte zonnepanelen

Zonnepanelen Overijssel

Om precies te bepalen hoeveel rendement u kunt halen, is het verstandig om hiervoor een zonne-energiekaart te gebruiken. Aan de hand van deze kaart kunt u zien hoeveel rendement uw zonnepanelen in Overijssel opbrengen. Hoewel het nog wel eens bewolkt wil zijn in Overijsel, toch zullen zonnepanelen nog voldoende energie opwekken. Zonnepanelen zijn dan ook een investering met een goed rendement.

In Overijssel is veel ruimte ter beschikking op ongebruikt land om zonnepanelen te plaatsen, daarnaast zijn daken van huizen bij uitstek de ideale plek om zonnepanelen te plaatsen. U kunt uzelf van energie voorzien en zo besparen op uw energiekosten.

 

Wat doet de provincie Overijssel om het opwekken en gebruik van zonne-energie te stimuleren?

Stimuleren zonne-energie in de woningbouw:

  • Particulieren door middel van duurzaamheidleningen.
  • met Woningcorporaties zijn prestatieafspraken gemaakt in het in 2012 afgesloten convenant.
  • het bouwen van Passiefhuizen wordt gestimuleerd door zongericht verkavelen.
  • Grootschalige toepassing van zonnepanelen financieel mogelijk maken via Energie Fonds Overijssel.

Stimuleren zonne-energie in de Agro sector:

1 juli 2013 is in 10 provincies gestart met de regeling  'Asbest eraf, zonnepanelen erop'. Overijssel participeert en LTO Noord voert uit. De regeling is per 1 juli 2014 verruimd. De regeling richt zich op sanering van asbestdaken op agrarische bedrijven, in combinatie met plaatsing van zonnepanelen. Naast actieve agrarische ondernemingen komen ook voormalig agrarische ondernemingen en eigenaren van een voormalig agrarisch bouwblok in aanmerking voor de stimuleringsmaatregel.

De subsidie bedraagt 4,50 euro per vierkante meter asbestdak. Dit is ongeveer de helft van de kosten van het verwijderen en afvoeren van asbest. Per aanvraag wordt een minimum oppervlakte van 250 vierkante meter asbestdak gehanteerd. Sanering van asbestdaken van gebouwen die voor nevenfuncties in gebruik zijn, is ook mogelijk, mits op hetzelfde bouwvlak. In totaal kan per aanvrager 15.000 euro subsidie worden verstrekt.

 

Salderen zonnepanelen Overijssel.

Op dagen van veel zon wil het nogal eens voorkomen dat uw zonnepanelen installatie meer energie opwekt dan dat u op dat moment verbruikt. Dit energieoverschot wordt dan automatisch teruggeleverd aan uw netbeheerder Enexis, Cogas of Rendo. Zij zullen u voor de teruggeleverde energie een vergoeding betalen die gelijk is aan de energie prijs. Dit wordt ook wel salderen genoemd. Let op wanneer u meer energie terugleverd dan dat u afneemt  krijgt u voor het overige deel van de teruggeleverde energie enkel de kale energieprijs terug.

Wilt u weten hoeveel Wattpiek u het beste kunt aanschaffen? Duurzame-zonnepanelen geeft u graag advies op maat: Zonnepanelen offerte

 

BTW-teruggave zonnepanelen Overijssel.

Het Europese hof van justitie heeft uitgesproken dat het vanaf 20 juni 2013 mogelijk is om de btw die betaald is bij de aanschaf en montage van zonnepanelen terug te vragen bij de belastingdienst. Van belang is wel dat de regeling alleen geldt voor zogenaamde kleinverbruikers. Dit komt neer op elektriciteitsaansluitingen met een aansluitwaarde tot en met 3 x 80A. De Belastingdienst gaat ervan uit  dat particuliere eigenaren van zonnepanelen onder de Kleine-ondernemersregeling vallen en alleen belasting hoeven te betalen over de terug geleverde stroom als het af te dragen btw-bedrag hoger is dan € 1.345,- .  Meer weten over de voorwaarden: BTW-teruggave zonnepanelen

 

 

zonnepanelen_en_omvormer     Compleet systeem zonnepanelen    Losse_zonnepanelen    Geschikt dak zonnepanelen

 

doe-het-zelf-zonnepanelen     Offerte zonnepanelen     Informatie zonnepanelen     Dak geschikt zonnepanelen

 

Offerte op maat voor zonnepanelen in Overijssel

Wilt u graag een advies op maat ontvangen van Duurzame Zonnepanelen? Vraag dan nu een Offerte op maat aan. De  zonnepanelen worden op basis van de offerte door Duurzame Zonepanelen op het door u aangegeven adres afgeleverd. Zodra u bij ons een Offerte op maat aanvraagt zullen wij die binnen 24 uur beantwoorden.
 

Zonnepanelen Overijssel

 

Compleet systeem zonnepanelen in Overijssel

Een Compleet systeem zonnepanelen  wordt ook door ons geleverd in Overijssel  Het complete systeem zal worden geinstalleerd door een gecertificeerde zonepanelen installateur uit de regio Overijssel. De prijs voor een compleet zonnepanelen systemen is inclusief installatie en installatie materialen. Voor een compleet zonnepanelen systemen in Overijssel, zie: Compleet systeem.

 

Losse zonnepanelen in Overijssel

Duurzame Zonnepanelen levert losse zonnepanelen in de regio Overijssel. Dit doet zij voor zowel de particuliere,- als de zakelijke markt. De zonnepanelen die Duurzame Zonnepanelen levert zijn geschikt voor doe het zelf montage. U kunt de losse zonnepanelen bestellen zonder omvormer. Vaak worden losse zonnepanelen zonder omvormer besteld wanneer de klant al een omvormer heeft. Voor de Losse zonnepanelen die wij leveren in Overijssel, zie: Zonnepanelen.

 

Zonnepanelen en omvormer in Overijssel

Bij ons bent u aan het juiste adres om Zonnepanelen en omvormer in de regio Overijssel te kopen. De Zonnepanelen en omvormer sluiten naadloos op elkaar aan om zo een compleet zonne energie systeem te vormen voor uw huis of bedrijf. De onnepanelen en omvormer worden geleverd zonder installatiematerialen. Wilt u echter ook de installatiematerialen en/of de installatie door ons laten verzorgen dan kunt u een aanvraag doen via Offerte op maat. Voor alle zonnepanelen en omvormers, zie:  Zonnepanelen en omvormer.

 

 

 

Zonnepanelen in gemeentes Overijssel

Duurzame Zonnepanelen is actief in alle gemeentes in Overijssel, zoals: Almelo, Deventer en Zwolle. U kunt bij ons terecht voor Losse zonnepanelen, Zonnepanelen en omvormer of een Compleet systeem 

De belangrijkste gemeentes in Overijssel waar Duurzame Zonnepanelen actief is, zijn:

·         Almelo

·         Borne

·         Dalfsen

·         Deventer

·         Dinkelland

·         Enschede

·         Haaksbergen

·         Hardenberg

·         Hellendoorn

·         Hengelo

·         Hof van Twente

·         Kampen

·         Losser

·         Oldenzaal

·         Olst-Wijhe

·         Ommen

·         Raalte

·         Rijssen-Holten

·         Staphorst

·         Steenwijkerland

·         Tubbergen

·         Twenterand

·         Wierden

·         Zwartewaterland

·         Zwolle