Omnik

offerte zonnepanelen

 

Omnik is een joint venture bedrijf gespecialiseerd in de productie en marketing, research & development van zowel on-grid als off-grid omvormers. Omnik streeft naar een juiste balans van kwaliteit en prijs en doet dit door Duitse technologie te combineren met Chinese productie. Omnik biedt een groot aantal verschillende type omvormers aan en heeft een standaard garantie van 5 jaar op haar omvormers. Om haar R&D hoogstaand en innovatief te houden werkt zij wereldwijd nauw samen met academische instellingen.

 

Omnik

 

Omnik wordt in de zonnepanelen markt gezien als een relatief jonge speler die begin 2010 werd opgericht. Toch heeft het bedrijf in de afgelopen jaren al een sterke naam weten op te bouwen. Het bedrijf laat zien instaat te zijn de hoge Duitse kwaliteit eisen te kunnen combineren met het veelal goedkopere en snellere productie proces van China.

Het bedrijf Omnik zet haar omvormer af in onder andere; Nederland, Spanje, Italië, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. 


 

Welke type omnik omvormer geeft voor mijn daksituatie het beste rendement? Vraag nu vrijblijvend een adviesrapport aan!

 

Voor het aansluiten van een omvormer op de meterkast maakt u gebruik van een geheten on-grid omvormer. Hieronder worden de verschillende type ongrid omvormers van Omnik uiteengezet:

Omniksol omvormer: 1,5kW, 2kW,3kW,5kW.

Omniksol drie fasige omvormer: 13kW,17kW en 20kW.

Om deze omvormer te kunnen plaatsen moet u beschikken over een driefasig aansluitingspunt.

 

Offerte Omnik omvormer

 

Omniksol micro omvormers:

De micro omvormers zijn omvormer die op ieder afzonderlijk zonnepaneel worden bevestigd. Het voordeel dat dit met zich meebrengt is dat u geen last zult hebben van het zo genoemde tuinslang effect dat u wel kunt ervaren bij de twee hierboven genoemde type omvormers. Aangezien men bij deze omvormers werkt in een zogenoemde string beïnvloeden de zonnepanelen elkaar. Het slechts opbrengende zonnepaneel zal er dan ook voor zorgen dat het gehele rendement van de installatie lager uitvalt.  Overigens heeft een micro omvormer een langere levensduur en stelt het u instaat de zonnepanelen ieder in een andere plaatsingrichting of onder een andere hoek te plaatsen. De meerprijs van een micro omvormer is zeker bij de wat complexere daken dan ook een uitstekende oplossing.

Daarnaast zijn alle Omnik omvormers transformatorloos, hierdoor zijn ze een stuk stiller en behalen ze een zeer hoog rendement. Ook is de omvormer uit te rusten met een DC-schakelaar en Wifi. U kunt de resultaten van uw Zonnepanelen systeem dan ook uitstekend monitoren via de computer of tablet.

 

Wilt u weten of een zonnepanelen systeem met een Omnik omvormer ook geschikt is voor uw daksituatie. Vraag vandaag dan nog vrijblijvend en gratis een offerte aan.

 

zonnepanelen_en_omvormer     Compleet systeem zonnepanelen    Losse_zonnepanelen    Geschikt dak zonnepanelen

 

doe-het-zelf-zonnepanelen     Offerte zonnepanelen     Informatie zonnepanelen     Dak geschikt zonnepanelen