Solarworld

offerte zonnepanelen

 

Solarworld is al bezig in de zonne-energie markt sinds 1988. De officiële registratie van SolarWorld AG vond plaatst op 26 maart 1999. SolarWorld is van oorsprong een Duitse fabrikant. Zelfs al in 1977 was de een van de oprichters van het tegenwoordige SolarWorld AG actief op de Amerikaanse markt met het produceren van zonnecellen.

Solarworld

Vandaag de dag zijn er ruim 3.200 werknemers in dienst bij SolarWorld en heeft men vestigingen/productie in Zuid-Afrika, Frankrijk, Spanje, Duitsland ,Azië en de VS. Mede hierdoor is zij instaat om transport afstanden te reduceren en hierdoor op een kosten efficiënte manier haar productie proces in te delen. Door een uniforme kwaliteit standaard over haar productie te voeren weet zij haar internationale concurrentie uit te dagen. Daarnaast heeft SolarWorld maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en duurzaamheid zeer hoog in het vaandel. Ze wordt hierbij ondersteund door haar eigen Research & Development afdeling.

 

Offerte Solarworld zonnepanelen

 

Belangrijke kenmerken van SolarWorld zonnepanelen zijn:

·         Uitgebreid getest door DLG en TUV en bestendig gevonden tegen ammoniak.

·         Voldoen aan de vereisde Duitse brandveiligheidsklasse B1.

·         Zijn bestendig tegen zoutnevel en kunnen dan ook prima worden gebruikt in kustgebieden.

·         Kunnen een druk belasting aan van 5,4kN/m2

·         Zijn hagel-en vorst bestendig.

·         SolarWorld zonnepanelen hebben een bewezen lange levensduur.

 

 


 

 

Zonnepanelen van SolarWorld zijn te verkrijgen in zowel de polykristallijn als monokristallijn uitvoeren. SolarWorld voert de Sunmodule plus series. Deze bestaat uit zonnepanelen beginnend bij een 255 Wp en oplopend tot maar liefst 280 Wp. SolarWorld biedt deze zonnepanelen aan als poly, mono en mono black. Mono black houdt in dat het zonnepaneel in zijn geheel zwart egaal zwart doet ogen. Zowel het frame, zonnecel als de achtergrond van het SolarWorld zonnepaneel is zwart gekleurd. Bij de gewone SolarWorld mono zonnepanelen is de achtergrond en het frame niet zwart gekleurd. De zonnepanelen van SolarWorld behoren tot de top drie best renderende zonnepanelen. SolarWorld geeft een standaard productgarantie van 10 jaar op haar zonnepanelen.


 

 

 

zonnepanelen_en_omvormer     Compleet systeem zonnepanelen    Losse_zonnepanelen    Geschikt dak zonnepanelen

 

doe-het-zelf-zonnepanelen     Offerte zonnepanelen     Informatie zonnepanelen     Dak geschikt zonnepanelen